Konstruktör Motala

Vänd dig till Projektkompaniet i Motala när ditt projekt behöver en konstruktör som kan leverera resultat med kvalitet och precision. Hos oss får du en lösning för ditt projekt. Vi utgår från Motala men arbetar med projekt både i närområdet och på längre avstånd. Med dagens mötesteknik ligger det mesta inom räckhåll.

Vilka projekt kan Projektkompaniet hjälpa till med i Motala?

Därför ska du välja Projektkompaniet

Proffsigt

Få ett team av engagerade experter som ger snabba svar och löser problemen

Tidseffektivt

Minska arbetsbördan och frigör tid med enkla digitala lösningar

Långsiktigt och transparent

Säkerställ kontinuitet genom samlad dokumentation och kommunikation i kundportalen

Kontakta oss

  Örvar Kristinsson
  orvar@projektkompaniet.com
  073-097 78 73
  Malin Heurlén
  malin@projektkompaniet.com
  076-720 10 40

  Tidigare uppdrag

  Lösningar från ledande konstruktör i Motala

  För oss på Projektkompaniet ligger fokus på att hitta lösningar och använda vår erfarenhet för varje konstruktionsprojekt vi tar oss an. Erfarenhetsmässigt vet vi betydelsen av samarbete för processen fram till projektets slutresultat.

  Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att konstruktionen möter kravställningar och anpassar kundens förutsättningar. Från initial skiss till färdigställande ser vi till att varje steg är genomtänkt, varje dimension är optimal och den levererade produkten är effektiv. Söker du en konstruktör i Motala för ditt projekt? Tveka inte att ringa oss för personlig rådgivning och expertis inom konstruktion!

  Vi konstruerar samhällsnyttiga byggnader såsom förskolor, skolor, vårdinrättningar och industribyggnader, och är vana att hantera projekt i varierande storlekar.

  Vi garanterar kvalitet genom effektiv samordning och bidrar till långsiktig samhällsutveckling genom att ta fram optimerade konstruktioner.

  Kärnan i vårt arbete är att identifiera och implementera kostnadseffektiva metoder, samtidigt som vi ser till att våra lösningar är praktiska och enkla att genomföra, vilket garanterar en smidig monteringsprocess.

  • Vi konstruerar samhällsnyttiga byggnader såsom förskolor, skolor, vårdinrättningar och industribyggnader, och är vana att hantera projekt i varierande storlekar.
  • Vi garanterar kvalitet genom effektiv samordning och bidrar till långsiktig samhällsutveckling genom att ta fram optimerade konstruktioner.
  • Kärnan i vårt arbete är att identifiera och implementera kostnadseffektiva metoder, samtidigt som vi ser till att våra lösningar är praktiska och enkla att genomföra, vilket garanterar en smidig monteringsprocess.